Over ons

Geenacker Grondwerken & Cultuurtechniek is in 2006 opgericht door Theo (Dut) Geenacker. Dut beschikt over jaren lange ervaring en werkt met ervaren, vakbekwame en betrouwbare partners aan de meest uiteenlopende projecten. Er worden zowel kleinschalige als grote complexe opdrachten uitgevoerd voor gemeenten, aannemers, bedrijven en particulieren.

MVO
Geenacker Grondwerken & Cultuurtechniek vindt het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dit houdt in dat wij meegaan op het gebied van duurzame ontwikkeling. Tijdens het verrichten van onze werkzaamheden zijn we ons bewust van aanwezige Flora en Fauna. De samenwerkende partners komen uit de regio, zo beperken wij het brandstof gebruiken en onnodige CO2 uitstoot. Wij scheiden ons bedrijfsafval en indien mogelijk wordt het bedrijfsafval gerecycled.

Scholing
Geenacker Grondwerken & Cultuurtechniek vindt het belangrijk dat er jaarlijks (bij)scholing plaatsvindt op het gebeid van innovatie en nieuwe technologieën in de cultuurtechniek, grond-, weg-, en waterbouw en aanleg en onderhoud van sportvelden. Tevens wordt ook de V.C.A. vol en B.H.V. jaarlijks bijgehouden.